niedziela, 26 marca 2017

Mini tosty z fetą i truskawkami. Śniadanie nr 3

Uwielbiam niedzielne poranki, kiedy nie muszę się nigdzie spieszyć, kiedy mogę przy śniadaniu poczytać ulubioną książkę, w tle mam  Paolo Fresu / Omar Sosa, kawę i chrupiące tosty ...banalnie proste i niesamowicie smaczne :) 


Składniki: 

Wykonanie: 

Piekarnik rozgrzewamy do 170 C, kromki chleba kroimy na 4, możemy posmarować masłem lub lekko skropić oliwą z fety, opiekamy na złoto. Truskawki kroimy w plastry, każdy z tostów smarujemy z jednej strony serem, układamy truskawki i listki świeżego tymianku. I już :) 


Miłej niedzieli :) 


Wysmakowane śniadania

2 komentarze:

  1. Prosto i jednocześnie lekko, pycha :)
    Pozdrawiam i zapraszam Cię do siebie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję, podobno z truskawkami smakuje pysznie a bez równie pysznie ;) Tak zapewniał jeden konsument ;)

      Usuń